Kasutajate retseptid

Liha vokiroog pirnidega.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: alka
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Vokile panna nautuke õli siis,tükeldatud liha ja lasta lihal pruunistada, juurde purustatud küüslauk ,veel tükeldatud porgand ,siis porru ,sibul ,kui on enamvähem komponendid pruunistunud, siis lisada tükeldatud pirnid,lisada soojat ja maitseained.Lasta veel natuke pruunistada nii, et pirn muutub pehmemaks.Koguaeg segada.Lisada 0.5-1 vett olenevalt kui paksu tahetakse toit jätta.Lasta haududa 15-20 min ,nii kaua kui liha on pehma .Võtta 4spl majoneesi segada natukese veega ja lisada haudumise lõpupoole veel juurde.Lasta keema nii 5 min.Serveerida kas kartuli või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa