Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Liha vokiroog pirnidega.

Kasutajate retseptid

Liha vokiroog pirnidega.

alka
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
kas 500 gr sea-või loomaliha
4 porgandit
2 suuremat sibulat
2 porrut või sellerijuurt(kui ei sööda neid ei ole ka vaja lisada)
2 suuremat pirni
1suurem roheline paprika
soola,pipart,lihamaitseainet,(see mis endale veel meeldib)
2spl soojat
2suuremat küünt küüslauku
0.5-1l vett
3spl lahjat majoneesi
Vokile panna nautuke õli siis,tükeldatud liha ja lasta lihal pruunistada, juurde purustatud küüslauk ,veel tükeldatud porgand ,siis porru ,sibul ,kui on enamvähem komponendid pruunistunud, siis lisada tükeldatud pirnid,lisada soojat ja maitseained.Lasta veel natuke pruunistada nii, et pirn muutub pehmemaks.Koguaeg segada.Lisada 0.5-1 vett olenevalt kui paksu tahetakse toit jätta.Lasta haududa 15-20 min ,nii kaua kui liha on pehma .Võtta 4spl majoneesi segada natukese veega ja lisada haudumise lõpupoole veel juurde.Lasta keema nii 5 min.Serveerida kas kartuli või riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes