Kasutajate retseptid

Kirsikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: majolle
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Eemalda kirsikivid. Vahusta toasoe margariin suhkruga, mikserda juurde toasoojad munad. Sega lusikaga juurde kookoshelbed ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kalla taigen rasvaga määritud riivsaiaga (26-28 cm) madalasse pirukavormi. Kalla kirsid ühtlase kihina taigna peale, jättes peotäie kaunistuseks. Küpseta 175 kraadi juures 30 minutit. Võta vorm ahjust ning kalla kook üle suhkruga vahustatud munaga. Küpseta veel umbes 10 minutit. Kaunista jahtunud kook tolmsuhkrus veeretatud ja eelnevalt kuivatatud kirssidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa