Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 suur purk kiviteta kirsikompott või 500 g külmutatud kirsse
Taigen:
300 g küpsetusmargariini
2 dl suhkrut
2 muna
2 dl kookoshelbeid
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
Pinnale:
1 muna
0,5 dl tolmsuhkrut
Eemalda kirsikivid. Vahusta toasoe margariin suhkruga, mikserda juurde toasoojad munad. Sega lusikaga juurde kookoshelbed ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kalla taigen rasvaga määritud riivsaiaga (26-28 cm) madalasse pirukavormi. Kalla kirsid ühtlase kihina taigna peale, jättes peotäie kaunistuseks. Küpseta 175 kraadi juures 30 minutit. Võta vorm ahjust ning kalla kook üle suhkruga vahustatud munaga. Küpseta veel umbes 10 minutit. Kaunista jahtunud kook tolmsuhkrus veeretatud ja eelnevalt kuivatatud kirssidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes