Kasutajate retseptid

Kirsi-Juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Gurmaanitar
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Kuumuta ahi 200 kraadini.Purusta küpsised, sega suhku ja sulavõiga.Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva tordivormi põhi küpsetuspaberiga. Suru küpsisesegu vormi põhja, võita vormi servad.Küpseta 10 minutit ja jahuta. Püreeri kodujuust kombainiga või suru läbi sõela. Sega juurde vanillisuhkur, sool ja toorjuust. Klopi ühekaupa juurde munad ja munavalge. Vahusta juurde suhkur ja sega ühtlaseks. Vala segu tordivormi, küpseta 50 minutit ja jahuta. Kurna kirsikompott.Mõõda 4 dl kompotivedelikku, kui jääb puudu, lisa vajalik kogus vett. Kuumuta vedelik potis keemiseni ja sega juurde zeleesuhkur.Lase uuesti keema tõusta ja tõsta tulelt. Sega juurde kirsid ja jahuta veidi. Kui segu on pisut jahtunud ja paksenenud, vala tordile. Enne serveerimist hoia torti külmas vähemalt 12 tundi!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa