Kasutajate retseptid

LUIGED (keedutaignast) SUITSUKALASALATIGA

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Marjetta
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Valmista taigen: 1.vesi, või ja sool potiga pliidile ja ajada keema. 2. Lisada korraga kogu jahu. 3. Keeda segu nõrgal tulel, puulusikaga pidavalt kloppides, kuni mass poti küljest lahti lööb 4. Jahuta mass 60-70 C -ni ! 5. Lisa ükshaaval munad, iga muna lisamisel klopi tainas ühtlaseks. 6. Pritsi läbi sakilise tordipritsi välja luige kaks osa: pea koos kaelaga ning keha. 7. Küpseta 180-200 C juures 20-25 min. NB! Ära ava ust esimese 15 min. juures, sj võib kuumuse maha keerata. Valmista salat: 1. Tükelda salati komponendid ja sega kokku. Vala peale hapukoore ja majoneesi kaste. Sega. Pane luige osad kokku ja serveeri salatilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa