Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

LUIGED (keedutaignast) SUITSUKALASALATIGA

Kasutajate retseptid

LUIGED (keedutaignast) SUITSUKALASALATIGA

Marjetta
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
Luiged:
100 g võid
2 dl vett
2 dl nisujahu
3 muna
Suitsukalasalat:
150 – 200 g suitsukala
100 g kodujuustu
2 keedetud muna
tükike värsket kurki
hapukoort
majoneesi
maitseaineid
serveerimiseks lehtsalatit
Valmista taigen: 1.vesi, või ja sool potiga pliidile ja ajada keema. 2. Lisada korraga kogu jahu. 3. Keeda segu nõrgal tulel, puulusikaga pidavalt kloppides, kuni mass poti küljest lahti lööb 4. Jahuta mass 60-70 C -ni ! 5. Lisa ükshaaval munad, iga muna lisamisel klopi tainas ühtlaseks. 6. Pritsi läbi sakilise tordipritsi välja luige kaks osa: pea koos kaelaga ning keha. 7. Küpseta 180-200 C juures 20-25 min. NB! Ära ava ust esimese 15 min. juures, sj võib kuumuse maha keerata. Valmista salat: 1. Tükelda salati komponendid ja sega kokku. Vala peale hapukoore ja majoneesi kaste. Sega. Pane luige osad kokku ja serveeri salatilehtedega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool