Kasutajate retseptid

Vanapagana kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: krässu
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Vooderdada küpsetuspaberiga ja määrida rasvainega 20cm läbimõõduga sügav ümmargune koogivorm. Rasvaine ja suhkur vahustada kreemjaks, pikkamööda kloppida sisse munad, lisada siirup, mandlid ja kakaopulber. Õrnalt segada juurde jahu ja lisada nii palju piima, et saaks voolava taigna. Kallata vormi, tõmmata pealispind siledaks ning küpsetada jahedas ahjus 2 tundi. Võtta vormist välja ja jahutada traatrestil. Glasuuri valmistamiseks panna kõik ained kaussi keeva vee nõu kohale ja kloppida, kuni glasuur tiheneb. Tõsta jahtuma ning jätkata kloppimist, kuni glasuur on jahe, seejärel valada koogile. Kaunistada riivitud sokolaadiga. Ahju temperatuur peaks olema 150 C
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa