Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

KALASELJANKA

40-60 min

Retsept
portsjonile
6 dl vett
kala supikogu
5 dl tomatimahla
1 sibul
3-4 kartulit
2 loorberilehte
350 g lõhet
1 marineeritud kurk
pipart
soola
2 tl sidrunimahla
musti oliive
1. Valmista kalapiljong: pane puhastatud ja pestud kala (supikogu) külma veega keema. Keeda nõrgal tulel 20 – 25 minutit. Lisa maitseained keetmise ajal. 2. Kurna keeduleem ja pane uuesti tulele. Lisa tomatimahl, hakitud sibul, kartulitükid, loorber ja pipar. Keeda 10 minutit. 3. Lisa kala- ja kurgitükid (seemned eraldatud). Keeda 10 minutit. Vajadusel lisa vett. 4. Maitsesta supp ja lisa oliivid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes