Kasutajate retseptid

LÕHE-JUUSTUTASKU KEEDETUD MUSTJUURTEGA

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Marjetta
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja keeda tükeldatud mustjuured soolaga maistestatud vees. Lisa ka sidrunimahla, et mustjuured ei tumeneks. Keeda pehmeks ja kurna. 2. Lõika fileest sobivad portsjontükid. Lõika iga portsjontüki keskele sügav tasku, millesse pane juustutükid ning puista üle jahvatatud musta pipraga. 3. Aseta filee fooliumiga ahjuplaadile. Kata kala teise fooliumitükiga ning küpseta 200C juures 20 - 30 minutit. 4. Kuumuta vahukoor ning lisa sinna keedetud mustjuuretükid, maitsesta soolaga ja lisa peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa