Kasutajate retseptid

Kräsupea

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Sonera
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 9 portsjonit
Segan ained taignaks ja küpsetan heleda ja tumeda põhja eraldi ahjuplaadil u. 15 minutit. (ahjud on erinevad!) Jahutan põhjad. Lõikan pooleks. Alumiseks tuleb tume poolik, siis hele ja siis jälle tume. Ennem koogi kokkupanemist määrin põhjad eraldi lihtsalt hapukoorega ja lasen natuke sisse imbuda. Teise heleda põhja tükeldan kaussi, kas noaga lõigates või käsitsi. Sinna tükeldan ka banaanid ja lisan suhkrut (maitse järgi). Segan kõik hapukoorega. Hapukoort pane vaid niipalju et see seoks ained omavahel. Nüüd pane kook kokku (tume+hele+tume põhi) ja peale pane see &#034pudru&#034. Pane glasuuriks mõeldud ained kopsikusse ja keeda u. 1 minut. Jahuta väheke ja nirista glasuur koogile. NB! Loomulikult võib suhkru koguseid vähendada!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa