Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g kakaod
200 g võid
3 pakki küpsiseid
1 purk kondenspiima
Pudista küpsised umbes 1 cm suurusteks tükkideks. Sulata või väiksel tulel, nii, et kõrbema ei läheks. Sega või ja kondenspiim (või ei tohi olla kuum). Lisa kakao ja sega mass ühtlaseks. Kalla juurde peenestatud küpsised ja sega korralikult kuni mass enam ei voola. Aseta kaussi või vormi lahti lõigatud kilekott ja pane segu koti peale. Vajuta segu korralikult vormi sisse, et õhku vahele ei jääks. Pane kook koos vormiga külmkappi. Paras pakkuda järgmisel päeval.

Märksõnad

külmkook

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga