Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
0,5 l kanapuljongit
100 g sulatatud Eesti juustu
100 g suitsujuustu
100 g riivitud Hiirte juustu
2 küüslauguküünt
150 g rõõska koort
1 dl valget vermutit
½ paprikat
2 kartulit
maitsestamiseks soola-pipart, cayenne pipart erinevaid maitserohelisi
1 spl Eesti võid
Kuumuta pannil või ja hauta seal küüslauk ja peeneks hakitud paprika, lisa puljong ja aja keema. Siis lisa peeneks tükeldatud kartul ja keeda pehmeks, püreeri saumikseriga ja vala potti, lisa vermut ja maitsesta. Keera tuli vaiksemaks ja hakka lisama koort. Kui kõik potis siis lisa esimesena sulajuust, siis suitsujuust tükkidena ja lõpuks riivjuust. Ära keema aja, kuumuta, proovi veel maitset ja ja lisa serveerimisel maitsesrohelist.

Märksõnad

juustusupp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool