Kasutajate retseptid

Prantsuse shokolaadikook.

Keskmine hinne: 3.85 Autor: tinkel
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1.Sulata shokolaad ja rasv potis nörgal tulel. 2.Klopi munad ja suhkur kohevaks vahuks.Sega jahu munavahtu.Lisa rasva-shokolaadisegu ja sega ained ühtlaseks taignaks. 3.Kalla taigen määritud ja riivkuivikuga kaetud,umbes 26cm läbimööduga lahtikäivate äärtega vormi. 4.Küpseta ahjus 175kraadi juures umbes 30minutit.Kook peab jääma niiskeks.Lase koogil veidi jahtuda ja vöta see vormist välja.lase täiesti jahtuda. 5.Kuumuta pliidil katte rasv,koor ja shokolaad.Hööru ained ühtlaseks massiks.Jahuta. 6.Kalla kate koogile ja kanna see ka koogi äärtele.Tösta kook jahedasse. 7.Serveeri koos koorevahuga.Vahu vöib maitsestada konjaki vöi likööriga. VÖIB KA NII: Prantsuse shokolaadikook säilib külmkapis vähemalt nädala.(minu arust tuli koogi töeliselt hea maitse välja alles siis kui kook oli ühe öö külmkapis veetnud)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa