Kasutajate retseptid

Pastinaagipallid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maril
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja pipar 2. Klopi muna lahti, sega piima ja sulatatud jahutatud võiga 3. Sega muna-piima-võisegu kuivade ainetega 4. Sega hulka keedetud hakitud pastinaak 5. Tee segust käte vahel umbes 16 pallikest 6. Ajage õli kuumaks ja friteerige pallikesi 4-5 kaupa (olenevalt friteerimisnõu suurusest) kerge pruunistumiseni 7. Paku kohe Pastinaagipalle võib serveerida salatilehtedel, kõrvale pakkuda maitsestamata jogurtist tehtud külma kastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa