Kasutajate retseptid

Hautatud kobras

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ozzi
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kondistada kintsud. Seejärel maitsestada ja pruunistada-teha pruunistamist kiiresti, et ei jääks hauduma! Hautada nõrgal kuumusel 60 min. Jälgida, et liha kuivaks ei jääks! Vett lisada äärmisel vajadusel, parem kui haudub omas mahlas! Kui liha on poolpehme lisada tükeldatud porgand. Vähe aja pärast kui ka porgand on poolpehme lisada sibul. Küüslauku mitte panna veel. Hautada porgand ja liha lõpuni, lisada peeneks hakitud küüslauk, kuumutada kõik koos ilusasti läbi. Nüüd võib lisada veidike lihapuljongit, et tekitada pisikene hulk kastet. Serveerida keedetud kartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa