Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Hautatud kobras

Kasutajate retseptid

Hautatud kobras

ozzi
PrindiSoovita sõbrale
üle 60 min
Retsept
portsjonile
2 korralikku kopra kintsu
3 keskmist porgandit
3 keskmist sibulat
3 keskmist küüslaugu küünt
100 grammi õli praadimiseks, pipart-soola maitse järgi
Kondistada kintsud. Seejärel maitsestada ja pruunistada-teha pruunistamist kiiresti, et ei jääks hauduma! Hautada nõrgal kuumusel 60 min. Jälgida, et liha kuivaks ei jääks! Vett lisada äärmisel vajadusel, parem kui haudub omas mahlas! Kui liha on poolpehme lisada tükeldatud porgand. Vähe aja pärast kui ka porgand on poolpehme lisada sibul. Küüslauku mitte panna veel. Hautada porgand ja liha lõpuni, lisada peeneks hakitud küüslauk, kuumutada kõik koos ilusasti läbi. Nüüd võib lisada veidike lihapuljongit, et tekitada pisikene hulk kastet. Serveerida keedetud kartuliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega