Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Karamellõunad

40-60 min

Retsept
portsjonile
2-3 kooritud ja viiludeks lõigatud õuna
50 g võid
2 spl suhkrut
1 spl peeneks hakitud sidrunikoort
1 spl sidrunimahla
2 spl brändit
Sulata või madalal pannil, lisa õunaviilud ja küpseta kergelt segades, kuni õunad on kuldkollased. Sega suhkur, sidrunikoor ja mahl ning keeda 5 minutit, kuni tekib siirup. Hoia soojas. Enne serveerimist lisa õuntele brändi ja süüta see põlema, siis kalla juurde siirup ja paku koos õunasufleega.

Märksõnad

karamellõunad

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga