Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
Taigen:
150 g. võid või margariini
1 muna
100 g. suhkrut
250 g. nisujahu
1tl küpsetus pulbrit
Täidis:
100 g. hapukoort
1 muna
2 sl. suhkrut
natuke vanillisuhkrut
1/2 l. marju (sõstar, mustikas, jõhvikas jne.)
Nisujahu segada koos küpsetuspulbriga, lisada sulatatud või ja muna. Taigen panna 30 minutiks külma. Kui taigen on külmast võetud, võtta vorm, ning taigen panna laiali ainult vormi äärtele ja põhja. Panna ahju, ning küpsetada kuni taigen on helekollane. Vahustada muna suhkruga, lisada hapukoor ning puhastatud marjad. Täidis valada helekollaseni küpsetatud taignale, ning küpsetada ahjus keskmisel temperatuuril 20 - 25 minutit. Koogi kõrvale võib serveerida vahukoort.

Märksõnad

marjakook

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga