Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Klassikaline keeks

Kasutajate retseptid

Klassikaline keeks

mulgitädi
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
Margaiin 150gr, piim 0,5 kl, muna 2tk, suhkur 3/4 kl, jahu 2kl, küpsetuspulber 2tl,
vormi määrimiseks 30gr võid, ülepuistamiseks pool klaasi riivsaia.
Toatemperatuuril margariin vahustada suhkruga heledaks massiks, või kuni suhkur on margariini ära sulanud. Seejärel lisa ükhaaval munad, sega hästi läbi. Küpsetuspulbriga segatud jahu lisada taignale ja segada ühtlaseks. Lisada piim, ning segada omavahel hästi läbi. keeksivorm määrida seest võiga ja puistata üle riivsaiaga, taigen valada vormi, ning küpsetada 205 kraadi juures 45- 50 minutit. Süüa soovitavalt jahutatult. Keeksi võib üle valada sokolaadiga.

Märksõnad

keeksklassikaline

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga