Kasutajate retseptid

Napoleoni kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: aasa
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki jahu margariiniga, lisa sool, külm vesi ja muna. Sõtku sile taigen. Pane 3 tunniks või kogu ööks külma. Taigen jaota 7 osaks. Lõika ilusad ruudud ja kõpseta 7 õhukest plaati, igaühte 5minutit 250&#039C juures kuldpruuniks. Ülejäänud ääreribadest rulli veel üks plaaditäis ja küpseta tumedamaks pruuniks. See murenda hiljem äärtele ja peale kaunistuseks. KREEM: 1,25 l piima ja 1kl suhkrut lase keema. Samal ajal vahusta munad suhkruga (1kl). Lisa 10spl jahu ja 1kl külma piima. Vahustatud segu lisa kuuma piima hulka, kogu aeg segades kuumuta segu, kuni see pakseneb. ÄRA KEEDA!!! Jahuta! Lao põhjad vaheldumisi kreemiga tordialusele. Kaunista puruga. Serveeri kohe või järgmisel päeval ( siis on ta läbi imbunud ). P.S. Mina puruks ei tee eraldi plaati ja kui plaate küpsetan, siis ei lõika kohe ilusaid ruutusid. Rullin nii kuis juhtub ning enne kreemi vahelepanemist lõikan alles põhjad ruutudeks, allesjäänud küpsenud ribad teen puruks ja kasutan kaunistamiseks. Ja kindlasti tuleks panna üks kiht haput moosi vahele, muidu tuleb liiga lääge ja magus. Hoiatuseks ette, et kreemi tuleb arvatavasti rohkem kui ära kulub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa