Kasutajate retseptid

maksa-seafileerull rohepiprakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
puhasta filee,lõika u 150-180g tükid ja vasarda ristikiudu õhukeseks.maitsesta ürdi-küüslaugu lihamaitseainega.haki peekon ribadeks,maks kuubikuteks.prae peekonist suurem rasv välja,lisa hakitud sibulad ja maksakuubikud,pruunista.lisa pisut vett ja hauta maks pehmeks.püreesta segu saumikseriga või lase läbi hakklihamasina.maitsesta soola ja pipraga.määri segu vasardatud lihale ja keera rulli.vajadusel kinnita hambatikuga.küpseta u 200-220c 10-15 min.kastme jaoks kalla piprateradele kuuma vett,et terad oleks kaetud.lase pisut tõmmata.vala potipõhja pisut õli ja kuumuta selles pehmenenud pipart ja noatäis sinepi tvala peale koor,lisa puljongikuubik ning aja keema.paksenda maisitärklisega.soovi korral võib lisada mõne tilga palsamveiniäädikat ja/või purustatudmusta pipart.paku koos ahjukartulite ja köögiviljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa