Kasutajate retseptid

toorjuustu-kiivivaht

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1.soojenda toorjuust toatemperatuurini.puhasta kiivid ja haki hästi peeneks.sega kiivipüree toorjuustuga ja lisa suhkur ning vahusta kergeks vahuks. 2.sulata valge shokolaad veevannil. 3.toorjuustu vahustades vala vedel valge shokolaad peene nirena kreemisse ja jätka vahustamist,kuni kogu kreem on mahuline ja vahus. 4.pane vaht tordipritsi ja pritsi sellega kenad kuhjad magustoidupokaali.kaunista tumeda shokolaadiga ja pähklipuruga. 5.torjuustu-kiivivaht saab hõrguma maitse, kui jätad ta 1 h külma.võid veel kaunistada külmutatud maasikate ja vaarikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa