Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

sushikoogid

üle 60 min

Retsept
portsjonile
3dl pudruriisi
4dl külma vett
1dl valge veini äädikat
2-3tl suhkrut
1tl soola
KASTE:
1sl sojakastet
1dl tarretuvat sojakoort1spl sidrunimahla.
LISAKS:
1/2kurki
4 lehte kuivatatud merevetikaid.
1.loputa riis külma jooksva vee all läbi. 2.kalla riis potti,külm vesi peale ja sega korra. 3.aja keema.kui vesi keeb,sulge keeduplaadi küte.lase riisil järelkuumuses kaane all pehmeks aududa (umbes 15 min).ära vahepeal kaant tõsta. 4.sega veiniäädikas suhkru ja soolaga. 5.kalla hautatud riis lamedasse nõusse ja sega äädikaseguga. sega ,kuni riisiterad muutuvad kleepuvaks ja moodustavad pudrutaolise massi. 6.lõika kurk pooleks,eemalda seemned ja tükelda viiludeks. 7tee kaste:sega sojakoor sojakastmega ja seejärel sega ettevaatlikult hulka ka sidrunimahl. 8.pane lõikelauale küpsetuspaber ja selle peale 2 vetikalehte. 9.ühele riisiportsionile lao kurgiviilud ja määri kastet peale.teise riisiportsioni peale aseta tühi vetikaleht (nii et riis jääb kahe lehe vahele) ja pööra kummuli esimese peale. 10.lase veidi aega seista ja lõika siis serveerimiseks sobivaiks tükkideks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes