Kasutajate retseptid

sushikoogid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1.loputa riis külma jooksva vee all läbi. 2.kalla riis potti,külm vesi peale ja sega korra. 3.aja keema.kui vesi keeb,sulge keeduplaadi küte.lase riisil järelkuumuses kaane all pehmeks aududa (umbes 15 min).ära vahepeal kaant tõsta. 4.sega veiniäädikas suhkru ja soolaga. 5.kalla hautatud riis lamedasse nõusse ja sega äädikaseguga. sega ,kuni riisiterad muutuvad kleepuvaks ja moodustavad pudrutaolise massi. 6.lõika kurk pooleks,eemalda seemned ja tükelda viiludeks. 7tee kaste:sega sojakoor sojakastmega ja seejärel sega ettevaatlikult hulka ka sidrunimahl. 8.pane lõikelauale küpsetuspaber ja selle peale 2 vetikalehte. 9.ühele riisiportsionile lao kurgiviilud ja määri kastet peale.teise riisiportsioni peale aseta tühi vetikaleht (nii et riis jääb kahe lehe vahele) ja pööra kummuli esimese peale. 10.lase veidi aega seista ja lõika siis serveerimiseks sobivaiks tükkideks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa