Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 suur röstsai, 1 pakk taluvõid, 2väikest pakki makrapulki või 1 suur pakk, värsket till ohtralt, 75g majoneesi, 50g hapukoort,kaunistuseks sulatatud juustu või merevaiku ning kas makrat või muud kala.
Röstsai tükeldada 1cm * 1 cm kuubikuteks, makra tükeldad peeneks ja lisada saia hulka samasse hakitud till, majonees ja hapukoor, või sulatada ja lisada samuti peene joana ja koguaeg segades teiste ainete hulka.Tõsta rõngasvormi või lihtsalt madalasse kaussi ja lasta 15 min külmkappis seista. Lüüa vormist välja ja kaunistada sulatatud juustuga läbi tordipritsi ning makra või kala lõikudega kaunistada, lisada võib ka maitserohelist kaunistuseks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree