Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

põdraliha peekoniga

Kasutajate retseptid

põdraliha peekoniga

loreen
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2kg pehmet põdraliha
150g pekonit
musta pipart, soola
2 mugulsibulat
200g kuivatatud aprikoose
2dl vahukoort
veidi nisujahu
marinaad:
4dl kuiva punast veini
4 nelgitera
1-2 oksakest aed -liivateed
5-6purustatud kadakamarja
1loorberileht
1spl punaveiniäädikat
1.valmista marinaad. lõika põdraliha viiludeks ja pane 6-8 tunniks jahedasse kohta marineerima. 2.marineeritud liha nõruta ja pruunista pannil. 3.pruunistatud liha panna kastrulisse ja maitsesta pipra ja soolaga.lõika peekon ja sibul viiludeks,pruunista pannil ja lisa lihale. kurna allesjäänud marinaad samuti kastrulisse. 4.hauta liha mõõdukal tulel pehmeks.20 min. enne liha valmimist lisa aprikoosid.lõpuks vala kastrulisse vahukoor ja hauta pajarooga ilma kaaneta seni kuni vedelik on kahanenud poole võrra. 5.serveeri ahju- või keedukartuliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke