Kasutajate retseptid

põdraliha peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1.valmista marinaad. lõika põdraliha viiludeks ja pane 6-8 tunniks jahedasse kohta marineerima. 2.marineeritud liha nõruta ja pruunista pannil. 3.pruunistatud liha panna kastrulisse ja maitsesta pipra ja soolaga.lõika peekon ja sibul viiludeks,pruunista pannil ja lisa lihale. kurna allesjäänud marinaad samuti kastrulisse. 4.hauta liha mõõdukal tulel pehmeks.20 min. enne liha valmimist lisa aprikoosid.lõpuks vala kastrulisse vahukoor ja hauta pajarooga ilma kaaneta seni kuni vedelik on kahanenud poole võrra. 5.serveeri ahju- või keedukartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa