Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

ananassi-keerusaiad

Kasutajate retseptid

ananassi-keerusaiad

loreen
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 1/2dl vett
100g pehmet laktoosivaba taimerasva
1dl suhkrut
1/2tl soola
1tl kardemoni
1tl kaneeli
1 pk kuivpärmi
8dl nisujahu
TÄIDIS:
1purk tükeldatud ananassi
1spl fariinisuhkrut
1/2tl kardemoni
GLASUUR:
tuhksuhkrut
ananassi konservvedelikku või apelsinimahla
1.aja vesi soojaks. veendu,et margariin on toasoe. 2.sega kõik kuivained omavahel. 3.lisa vesi ja sõtku veidi. 4.lõpuks lisa margariin ja sõtku 10 min. kuni saad vetruva ja läikiva pinnaga taigna.vajadusel lisa jahu. 5.pane taigen sooja kohta räti alla kerkima. 6.kuni taigen kerkib tee täidis: võta ananassitükid konservvedelikust ja pane potti,lisa fariinisuhkur ja kardemon.keeda kuni vedelik on välja aurunud.püreeri ananassitükid saumiksriga. 7.kui taigen on mahult kahekordseks kerkinud ,siis rulli see u. 1 cm paksuseks plaadiks. 8.laota täidis taignaplaadile ja rulli see tihedalt kokku. 9.lõika rull 12 tükiks ja aseta need margariiniga määritud muffinivormi. 10.lase saiakestel vormis kerkida.küpseta 225c u. 15 min. 11.sega tuhksuhkur vähese mahla või konservvedelikuga (tuhksuhkrut võta ohtralt).kui ahjust võetud saiad on jahtunud siis vala glasuur pale.

Märksõnad

ananassi-keerusaiad

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool