Kasutajate retseptid

ananassi-keerusaiad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1.aja vesi soojaks. veendu,et margariin on toasoe. 2.sega kõik kuivained omavahel. 3.lisa vesi ja sõtku veidi. 4.lõpuks lisa margariin ja sõtku 10 min. kuni saad vetruva ja läikiva pinnaga taigna.vajadusel lisa jahu. 5.pane taigen sooja kohta räti alla kerkima. 6.kuni taigen kerkib tee täidis: võta ananassitükid konservvedelikust ja pane potti,lisa fariinisuhkur ja kardemon.keeda kuni vedelik on välja aurunud.püreeri ananassitükid saumiksriga. 7.kui taigen on mahult kahekordseks kerkinud ,siis rulli see u. 1 cm paksuseks plaadiks. 8.laota täidis taignaplaadile ja rulli see tihedalt kokku. 9.lõika rull 12 tükiks ja aseta need margariiniga määritud muffinivormi. 10.lase saiakestel vormis kerkida.küpseta 225c u. 15 min. 11.sega tuhksuhkur vähese mahla või konservvedelikuga (tuhksuhkrut võta ohtralt).kui ahjust võetud saiad on jahtunud siis vala glasuur pale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa