Kasutajate retseptid

mandli -sidrunitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: loreen
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
*haki mandlid köögikombainis, sega juurde tükeldatud martsipan ja munavalged. *määri tainas u.28cm läbimõõduga pabrile(ringikujulisele). küpseta 200c juures u 12 min. või kui kook helepruuniks muutub. *täidise jaoks sega väikeses kausis munad,suhkur , või, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. kuumuta aegajalt segades, kuni kreem pakseneb. keema ära tõusta lase,enne võta pliidilt.jahuta kreemi vahepal kloppides ( mida rohkem klopid seda paksema kreemi saad)siiani võid tordi ette valmistada eelmisel päeval. *laualepaneku eel tõsta põhi serveerimisalusele. vahusta koor, sega sidrunikreemiga ja määri põhjale.peale lao kirsse vaarikaid ja mid marju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa