Kasutajate retseptid

hõrk juustupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: jutita
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Jahu sõelutakse kaussi,seatakse soola ja suhkruga,sellele pannakse võitükikesed ja murendatakse sõrmede abil. lisatakse vesi ja segatakse kiiresti ühtlane taigen,see surutakse kokku ja pannakse kilega kaetuna vähemalt pooleks tunniks külmikusse. Taigen surutakse (või rullitakse)õhukeselt vormi põhjale nii et jääksid ka ääred. täidiseks- sink lõigatakse ribadeks või kuubikuteks ,juust riivitakse,munad segatakse koorega,ja segu maitsestatakse(näiteks paprikapulbriga või musta pipraga) Taignale pannakse esmalt sink ,seejärel riivjuust ja peale valatakse muna-kooresegu. Pirukas küpseb 180 kr juures umbes 30 minutit. Retsept pärineb aastatetagusest köögikalendrist, mulle tundus et sobiks emadepäevalauale , ise ei eelista magusaid küpsetisi eriti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa