Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

tarretises vaarikad mandlipõhjal

Kasutajate retseptid

tarretises vaarikad mandlipõhjal

maiakene
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
100g mandleid
1dl tuhsuhkrut
2munavalget
umbes .1l värskeid või umbes.400g külmutatud vaarikaid
tarretis:
4lehte zhelatiini
1sl suhkrut
1dl vett
2dl valget veini
1.Lae mandlid korraks keema, koori ja jahvata .Sega tuhksuhkruga. 2.Klopi munavalged kõvaks vahuks.Sega mandli-suhkrusegu ettevaatlikult vahu hulka. 3.Kalla taigen rasvaga määritud ja jahuga ülepuistatud ümmargusse lahtikäiva äärega vormi mille läbimõõt on umb.23cm 4.Küpseta koogipõhja ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. 5.Lase põhjal jahtuda 6.Leota zhelatiin külmas vees umbes 10 minutit 7.Sega suhkur ,vesi, ja valge vein .Sega kuni suhkur on lahustunud.Pigista vesi zhelatiinist . 8.Sulata neid kastrulis nõrgal tulel või mikrolaineahjus täisvõimsusel umbes30 sekundit. 9.Kalla zhelatiinilahus ühtlase joana veinisegu hulka.Jahuta kuni see on pooleldi tarretunud. 10.Kata kogu koogipõhi vaarikatega. 11.Tõsta pooltarretunud zhelatiin marjale.Tõsta jhedasse. 12.Võid pakkuda koogiga grand marnier likööriga maitsestatud koorevahtu.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes