Kasutajate retseptid

tarretises vaarikad mandlipõhjal

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maiakene
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1.Lae mandlid korraks keema, koori ja jahvata .Sega tuhksuhkruga. 2.Klopi munavalged kõvaks vahuks.Sega mandli-suhkrusegu ettevaatlikult vahu hulka. 3.Kalla taigen rasvaga määritud ja jahuga ülepuistatud ümmargusse lahtikäiva äärega vormi mille läbimõõt on umb.23cm 4.Küpseta koogipõhja ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit. 5.Lase põhjal jahtuda 6.Leota zhelatiin külmas vees umbes 10 minutit 7.Sega suhkur ,vesi, ja valge vein .Sega kuni suhkur on lahustunud.Pigista vesi zhelatiinist . 8.Sulata neid kastrulis nõrgal tulel või mikrolaineahjus täisvõimsusel umbes30 sekundit. 9.Kalla zhelatiinilahus ühtlase joana veinisegu hulka.Jahuta kuni see on pooleldi tarretunud. 10.Kata kogu koogipõhi vaarikatega. 11.Tõsta pooltarretunud zhelatiin marjale.Tõsta jhedasse. 12.Võid pakkuda koogiga grand marnier likööriga maitsestatud koorevahtu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa