Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Riisi-hakkliha pada

Kasutajate retseptid

Riisi-hakkliha pada

merilin
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l kanapuljaongit
2.5 dl riisi (valget või pruuni)
250 g hakkliha
1 väike noor suvikõrvits (kus kõvasid seemneid veel pole)
1 sibul
1/2 pakki Maahärra herne-porgandisegu
karrit
paprikapulbrit
värsket või kuivatatud küülauku
musta pipart
Praadida liha, sibul ja köögiviljad maitseainetega pannil läbi (porgand ja sibul kergelt pruuniks). Panna keevasse puljongisse riis ja umbes 5 minuti pärast läbipraetud segu. Keeta vaevu mullitades kuni riis on pehme, kui vedelikku jääb alles liiga palju siis lisaks veel ilma kaaneta, kuni vedelikku on piisavalt vähe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp