Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Riisi-hakkliha pada

Kasutajate retseptid

Riisi-hakkliha pada

merilin
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l kanapuljaongit
2.5 dl riisi (valget või pruuni)
250 g hakkliha
1 väike noor suvikõrvits (kus kõvasid seemneid veel pole)
1 sibul
1/2 pakki Maahärra herne-porgandisegu
karrit
paprikapulbrit
värsket või kuivatatud küülauku
musta pipart
Praadida liha, sibul ja köögiviljad maitseainetega pannil läbi (porgand ja sibul kergelt pruuniks). Panna keevasse puljongisse riis ja umbes 5 minuti pärast läbipraetud segu. Keeta vaevu mullitades kuni riis on pehme, kui vedelikku jääb alles liiga palju siis lisaks veel ilma kaaneta, kuni vedelikku on piisavalt vähe.

Märksõnad

padariisi-hakkliha

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool