Kasutajate retseptid

Kräsupea

Keskmine hinne: 3.5 Autor: itak2005
Kogus: 1 portsjon
Põhjade valmistamiseks vahusta munad suhkruga.Lisa kodenspiim,hapukoor ning eelnevalt jahuga segatud sooda,sega ühtlaseks taignaks.Vala pool sellest võiga määritud lahtikäivasse koogivormi.Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.ja Katsu tikuga kas põhi on valmis.Lisa teisele taignapoolele 2 sl kakaod ja küpseta teine koogipõhi. Kreemi valmistamiseks sega hapukoor suhkruga.Lõika pruun tordipõhi jahtunult pooleks.Pane alumine pool rõngasvormi,määri peale moosi ja kata teise tumeda tordipõhja poolega.Lõika hele põhi kuubikuteks ja sega kreemiga,vala segu pruunile põhjale. Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil sokolaad ja või. Lisa vahukoor ja kakao ning kuumuta keemiseni.Nõrista glasuur tordile.Enne serveerimist lase 12 h jahedas seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa