Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kõrvitsapüreesupp.

Kasutajate retseptid

Kõrvitsapüreesupp.

lookas
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl võid, 4 pestud ja hakitud porrulaugu valget osa, 750 g puhastatud ja kuupideks lõigatud kõrvitsat, 740 ml kanapuljongit, soola ja värskelt jahvatatud pipart, 250 ml väherasvast piima.
1. Sulatada pool võist suurel pannil. 2. Hautada porrulauku (puulusikaga segades) võis ~ 5 minutit ehk seni, kuni porrulauk muutub pehmeks ja pruunikaks. 3. lisada kõrvitsakuubikud, puljong, sool ja pipar. 4. Keeta 1/2 tundi ehk seni kuni kõrvits on pehme. 5. Valada see mass mikserisse ja segada läbi. ( võib kasutada loomulikult ka nuimikserit!) 6. Kuumutada uuesti üles, lisada ülejäänud või ja piim. 7. Sedada hästi läbi ja tõstke pliidilt ja pakkuge kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes