Kasutajate retseptid

Kõrvitsapüreesupp.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sulatada pool võist suurel pannil. 2. Hautada porrulauku (puulusikaga segades) võis ~ 5 minutit ehk seni, kuni porrulauk muutub pehmeks ja pruunikaks. 3. lisada kõrvitsakuubikud, puljong, sool ja pipar. 4. Keeta 1/2 tundi ehk seni kuni kõrvits on pehme. 5. Valada see mass mikserisse ja segada läbi. ( võib kasutada loomulikult ka nuimikserit!) 6. Kuumutada uuesti üles, lisada ülejäänud või ja piim. 7. Sedada hästi läbi ja tõstke pliidilt ja pakkuge kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa