Kasutajate retseptid

Marineeritud makrell (skumbria)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
* Rookida kalad, pesta, kuivatada ja puistata soolaga üle. *Puhastada sidrun, kuivatada ja lõigata viiludeks. * Maitsroheline siduda kimpu. Valada vein teflonpannile (läbimõõt 26 cm). Lisada sibul, porgand, sidruniviilud, äädikas, maitserohelise kimp, nelk, sool, pipraterad ja tshilli. * Ajada keema ning keeta 10 minutit nõrgal tulel. * Lisada kalad ja jätkata keetmist. * Võtta kalad välja ja oodata, kuni need kuivavad. * Keeta leent veel 5 minutit, kuni see on pisut vähemaks auranud. * Laduda neljakandilisse savikaussi vaheldumisi kihtidena kalad ning sibularõngad, porgandiseibid ja sidruniviilud. * Kurnata leem, valada see kaladele ja lasta jahtuda. * Katta kauss kaanega ja hoida enne laualeandmist 12 tundi külmikus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa