Kasutajate retseptid

Küpsetatud kala tilliga.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
* Pesta kala ja kuivatada, hõõruda mõlemalt poolt soola ja pipraga. * Täita tilliga, määrida pintsli abil nahale oliivõli. * Kuumutada praeahi 200 kraadini. * Ülejäänud till asetada kuumuskindlasse nõusse ja asetada praeahju. * Tilli kohale asetada ahjuplaat ja sellel kala. * Küpsetada kala 25 minutit, poole küpsetamise ajal pöörata teisele küljele. * Küpsetamise ajal valmistada kaste. Selleks suruda küüslauguküüs läbi pressi väikesesse kaussi, lisada sipep, munakollane ja sool ning segada. * Lasta 1 minut seista, seejärel valada aeglaselt sisse oliivõli ning kloppida kõik koorjaks massiks. * Lisada veiniäädikas ja segada veel 30 sekundit. * Panna juurde kornishonid, kappar, petersell ja murulauk. * Valada kaste kastmenõusse ja anda lauale eraldi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa