Kasutajate retseptid

Piprabiifsteek.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
* Valmista liha ette ja jaga 2 ühesuuruseks biifsteegiks. Kuivata ja maitsesta soolaga. * Vala jahvataud pipar taldrikule ja keera biifsteeke selle sees. * Sulata 1/2 võist tewflonpannil ja prae biifsteeke tugeval tulel kummaltki poolt 2-3 minutit. * Vala need üle konjakiga ja süüta põlema. * Kui leek on kustunud, võta biifsteegid pannilt ja aseta taldrikule ning hoia soojas. * Puhasta pann ja vala sellele jogurt, kuumuta 1 minut tugeval tulel ja seejärel hapukoor või kerge söögikoor. * Juurde pakkuda meelepärast salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa