Kasutajate retseptid

Kana-lillkapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
* Aseta kanakintsud külma veega keema, lisa kohe ka sool. * Kui puljong hakkab keema ja vaht on peale kogunenud, vala kõik sõelale. * Pese kanakintsud korralikult üle ja eemalda nahk. Pese ka pott üle ja aseta kanakintsud uuesti külma veega keema. Lisa veidi soola ja keema tõusmisel Delikati maitseainet. * Keeda kana poolpehmeks ning lisa valmimise lõpul värske till või muu maitseroheline. * Võta kanakintsud supist välja, tükelda ja pane tagasi. NB! *Murra lillkapsas enne potti panekut õisikute kaupa lahti ja hoia neid pisut aega soolvees, et võimalikest &#034külalistest&#034 lahti saada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa