Kasutajate retseptid

Peekoni-kartulikook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
* Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma. * Riivi kartulid jämeda riiviga, koori ja haki sibul. * Kuumuta kartulit-sibulat samal pannil mõõdukal tulel 5-6 minutit, aeg-ajalt segades. * Maitsesta soola ja pipraga. * Klopi lahti munad, sega peterselliga. * Tõsta pannile kartulite peale ka peekon ja kalla üle munaseguga. * Keera kuumus väiksemaks ning lase kartulikoogil 5 minutit küpseda. * Kummuta roog taldrikule ning pane siis taas pannile, teine pool allpool. * Küpseta veel 3-4 minutit. * Serveeri soojalt. NB! Kui soovid valmistada seda rooga neljale inimesele, kasuta kahte panni, muidu ei küpse kartulikook läbi!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa