Kasutajate retseptid

Hapukoorekook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
Põhjade valmistamine: * Segada hapukoor, suhkur, munad, küpsetuspulber, lisada jahu (tumeda põhja puhul ka kakao) ja küpsetada plaadina. * Kreemi valmistamiseks tuleb koostisosad segada kokku ja lasta seista. * Mõlemad põhjad tuleb pärast küpsetamist pooleks lõigata, panna kihiti- hele-tume-hele-tume, vahele panna kreem ning määrida sellega ka pealt ja külgedelt. * Koogil tuleks lasta külmikus seista vähemalt 12 tundi, siis määrida uuesti kreemiga üle, puistata peale shokolaadipuru ning lõigata sobivateks tükkideks. NB! &#034Tere&#034 laskis müügile 1 kg suure hapukoore, mis on parajalt paks ja sobiv selleks koogiks!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa