Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kirsistruudel.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
75 g light margariini
210 g jahu
nats soola
125 ml sooja vett
Täidis:
1/2 kg vähese suhkruga kompotikirsse
100 ml kisikompoti vedelikku
2 sl tärklist
5 sl vett
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
2 sl rasvata piima
2 tl jahvatatud metsapähkleid
1 sl paneerimisjahu
1 sl tuhksuhkrut
* Sulata margariin, lisa 200 g jahu, sool ja vesi. Sega 10 minutit. * Täidiseks nõruta kirsid, hoia mahl alles. * Sega tärklis veega, kuumauta mahl keemiseni ja lisa tärklis. * Sega hulka kirsid, maitsesta suhkruasendajaga. * Rulli tainas ülejäänud jahuga ülepuistatud laual, venita kätega ettevaatlikult laiali. * Võõpa tainas piimaga üle, puista peale paneerimisjahu. * Tõsta peale kirsisegu ja puista üle pähklitega. * Rulli struudel kokku, aseta serv allpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 1/2 tundi. * Lase jahtuda ja puista üle tuhksuhkruga. Ettevalmistusaeg: 25 minutit Küpsetusaeg: 30 minutit Jahutamiseks: 30 minutit

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes