Kasutajate retseptid

Mandariini-sokolaadikoook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
* Vahusta margariin suhkru ja soolaga niikaua, kuni suhkur on sulanud. * Klopi üks haaval hulka munad, lisa vaniljeessents. * Murenda kuivikud. * Sega jahu , kakao ja küpsetuspulber, sõelu taigna hulka ja lisa kuivikupuru. * Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja ja küpseta eelsoojendatud 180 kraadises ahjus 30 minutit. Lase vormis jahtuda. * Katteks nõruta mandariinid, eralduv mahl jäta alles. * Jaota mandariinid koogipõhjale. * Lisa mandariinimahlale liköör, sidrunimahl ja tarretisepulber. * Kuumuta keemiseni, maitsesta suhkruasendajaga ja vala mandariinidele. * Lase tarduda, seejärel puista üle shokolaadilaastudega. Ettevalmistusaeg: 30 minutit Küpsetamiseks: 30 minutit
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa