Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Täitetud baklazaanid

Kasutajate retseptid

Täitetud baklazaanid

annette 05
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 baklazaani,vett,soola:1tl 1 l vee kohta. TÄIDIS:2porgandit,1 punt salatsibulat vöi väike porru,1sl toiduöli,2-3 tavalist tomatit vöi 1-2 kobartomatit,50g rohelisi oliive,125g mozarella juustu,1tl soola, pool tl pipart, 1tl badiilikut, 2dl riivjuustu.
Löika baklazaanid pikuti pooleks,keeda poolekslöigatud baklazaane vees vähese söölaga umbes 5 minutit, siis uurista baklazaanid seest tühjaks ja hyaki viljaliha ,edasi koori porgandid ja loputa salatisibul vöi porru viiludeks ja porgandid kuubikuteks,peale seda kuumuta kastrulis öli ja küpseta selles peenestatud baklazaane, sibulaviile ja porgandikuubikuid möni minut , löika edasi tomatid väikesteks kuubikuteks ja peenesta oliivid,siis lisa tomatid ja oliivid patta , nüüd löika mozzarella kuubikuteks ja lisa kastrulisse, maitsesta soola,pipra,ja basiilikuga ja nüüd täida baklazaanikoored aedviljaseguga ja tösta ahjuvormi, puista peale riivjuustu Kuumuta 250-kraadises ahjus umbes 10 minutit. Serveeri koos rohelise salati ja täisterasepikuga

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes