Kasutajate retseptid

Singi-pähklipirukas.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
* Aja vesi soojaks, lisa suhkur, murenda sisse pärm ja lase 10 minutit seista. * Sega jahu, sool, muna, 55 g margariini ja pärmivedelik ning hõõru ühtlaseks taignaks. * Lase taignal 30 minutit seista soojas kohas kaane all. * Lõika sink ja sibulad kuubikuteks, prae teflonpannil rasva lisamata ja lase köögipaberil jahtuda. * Sega pähklid ning singi-sibulakuubikud taigna hulka. * Tõsta taigen ülejäänud margariiniga määritud 20 cm läbimõõduga ümarasse auguga vormi ja lase veel 10 minutit kerkida. * Küpseta pirukat eelsoojendatud 200 kraadises praeahjus ~ 50 minutit. * Pirukat võib serveerida nii kuumalt kui jahtunult. Ettevalmistusaeg: 25 minutit Kerkimiseks: 50 minutit Küpsetamiseks: 50 minutit
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa