Kasutajate retseptid

Melass müsli ja paksu jogurtiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kati0807
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 9 portsjonit
1.) Pange ahi kuuma 190° C juurde. Segage omavahel kausis kaerahelbed, nisuidud, kookoshelbed, seesami-, päevalille- ja kõrvitsaseemned. 2.) Segage mesi ja melass ja segage kuivadele koostisainetele. Kallake müsli ühtlaselt küpsetusplaadile ja küpsetage eelkuumendatud ahju keskosas tihti segades, et purustada suuremaid trompe, 10- 15 min. 3.) Võtke agjust välja ja laske jahtuda. Lisage juurde rosinad ja segage hästi läbi. Hoidge õhukindlas nõus 1- 2 nädalat 4.) Serveerige müslit sügavates kausikestes värskete puuviljade, ühe või kahe suure sl jogurtiga ja vähese melassiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa