Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Marengo kana

40-60 min

Retsept
portsjonile
250g šampinjone
2sl oliiviõli
10 väikest sibulat
500g kanafileed
1tl paprikapulbrit
soola
pipart
400g terveid konserveerituid tomateid
2tl kuivatatud punet
Lisandiks riis, makaronid või kartulid
1. Tükelda šampinjonid. Kuumuta neid kuni vedelik on ära keenud, tõsta pannilt. 2. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Koori küüslauk. 3. Maitsesta kanafilee paprikapulbri, pipra ja soolaga. Pruunista pannil. Lisa sibulad ja lase neil mõnda aega koos pruunistuda. 4. Lisa tomatid. Pressi sekka küüslauk ja maitsesta punega. 5. Pane kaas peale ja lase kõigel keeda 15 minutit kuni kana on täiesti valmis. Maitsesta segu vajadusel veel. Lisa praetud šampinjonid ja lase kuumeneda. 6. Serveeri keedetud riisi, makaronide või kartuliga, kõrvale paku salatit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke