Kasutajate retseptid

Teeleivad kaerahelbetaignast

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sukerdis
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
Pane kaerahelbed taignakaussi. Aja piim potis keema ja kalla kaerahelvestale. Jahuta segu käesoojaks. Murenda pärm segu hulka ning sega, kuni pärm on lahustunud. Lisa kaussi taimeõli, sool, suhkur ja jahu. sega taigen ühtlaseks ja pehmeks. Lase taignal kerkida rätiku all soojas kohas umbes 40 min. Kummuta taigen jahuga puistatud lauale ja sõtku hästi läbi. Jaota 15 tükiks. Rulli taignatükid õhukesteks ümmargusteks ringideks (läbimõõduga umbes 12 cm) Tõsta ringid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja torka kahvliga mitmest kohast läbi. Lase kerkida rätiku all veel umbes 20 min. Lülita ahi sisse 250 kraadile. Määri teeleivad lahtiklopitud munaga. Küpseta ahju keskosas umbes 12 min. Lase restil rätiku all jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa