Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Viini guljashsh

Kasutajate retseptid

Viini guljashsh

krõmpsik
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
veiseliha
sibul
võid kuumutamiseks
vähe vett
Lõigata loomaliha 3-4cm suurusteks kuubikuteks, kuid mitte pruunistada nagu tavaliselt. Kuumutada kuubikud rohkes võis läbi ja lisada kaaluliselt niisama palju sibulaid. Valada ka vähe vett, et roog põhja ei kõrbeks. Hautada ahjus tasaselt kaane all vähemalt 1,5 tundi. Tavaliselt kulub aega aga rohkem. Selle ajaga sibul laguneb ja moodustab maitsva kastme. Ei mingit jahu, hapukoort ega lisavedelikku! Juurde anda keedetud kartuleid või makarone.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke