Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Jõhvikasai

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 kl jahu
3/4 kl suhkrut
3 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1 muna
2 sl riivitud apelsinikoort
1/2 kl apelsinimahla
3 sl sulavõid
2 sl tulist vett
1 1/2 kl poolitatud jõhvikaid...
Jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi. Muna lahtikloppida, sekka apelsinimahl ja -koor, või ja vesi. Lisada kuivainetele. Segada hoolikalt läbi, lõpus lisada jõhvikad. Taigen kallata võitatud piklikusse keeksivormi ja küpsetada, kuni sisse torgatud tikk puhtalt välja tuleb.

Märksõnad

jõhvikasai

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga