Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Jõhvikasai

40-60 min
Retsept
portsjonile
2 kl jahu
3/4 kl suhkrut
3 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1 muna
2 sl riivitud apelsinikoort
1/2 kl apelsinimahla
3 sl sulavõid
2 sl tulist vett
1 1/2 kl poolitatud jõhvikaid...
Jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi. Muna lahtikloppida, sekka apelsinimahl ja -koor, või ja vesi. Lisada kuivainetele. Segada hoolikalt läbi, lõpus lisada jõhvikad. Taigen kallata võitatud piklikusse keeksivormi ja küpsetada, kuni sisse torgatud tikk puhtalt välja tuleb.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega