Kasutajate retseptid

Viineripirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Liissss
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1.Puista lehtaignaplaadid jahuga üle ja hõõru taignarulliga plaadid natuke laiemaks. 2.Keera tainas ümber viinerite ja pane viinerid ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. 3.Võta kauss ja löö sinna lahti kaks muna, lisa veel sool ja pipar ning sega kõik laiali. 4.Siis määri segu toidupintsliga pirukate peale, alla ja üldse igale poole. 5. Siis pane plaat ahju ja 40minuti pärast on need valmis. Gaasipliidiga küpsetage viie peal. 6.Siis võtta viinerid välja ja kaunista peterselli ja rediseroosidega! HEAD ISU!!!:)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa