Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Viineripirukad

20-40 min
Retsept
portsjonile
18 lehtaignaplaati
18 viinerit(valla, rakvere)
nisujahu
2 muna
1tl soola
hästi natuke musta pipart
(ahi, toidupintsel, kauss, lusikas, taignarull, ahjuplaat, küpsetuspaber)
KAUNISTUSEKS:
petersell
rediseroosid
1.Puista lehtaignaplaadid jahuga üle ja hõõru taignarulliga plaadid natuke laiemaks. 2.Keera tainas ümber viinerite ja pane viinerid ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. 3.Võta kauss ja löö sinna lahti kaks muna, lisa veel sool ja pipar ning sega kõik laiali. 4.Siis määri segu toidupintsliga pirukate peale, alla ja üldse igale poole. 5. Siis pane plaat ahju ja 40minuti pärast on need valmis. Gaasipliidiga küpsetage viie peal. 6.Siis võtta viinerid välja ja kaunista peterselli ja rediseroosidega! HEAD ISU!!!:)

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega