Kasutajate retseptid

Õuna-rosinakook.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
* Sõtku jahu, küpsetuspulber, margariin, munakollased ja tuhksuhkur kätega ühtlaseks taignaks. * Mähi tainas kilesse ja aseta 30 minutiks külmkappi. * Rulli 3/4 taignast lahti ja kata sellega 26 cm tordivormi põhi ja küljed. * Katteks lõika õunad tükkideks ja hauta koos rosinatega kastrulis pehmeks. * Lase jahtuda ja tõsta taignale. * Murenda martsipan ja ülejäänud tainas käte vahel sõmeraks, sega hulka pähklid. * Kata kook puruga ja küpseta 200 kraadises ahjus 35 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa