Kasutajate retseptid

omatehtud borsh

Keskmine hinne: 3.5 Autor: chessy1
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
riivi porgandid ja peedid, tükelda kapsad ning lõika tomatid,kurgid ja sibulad tükkideks.Soovi korral koori tomatid. aja õli suures potis keema,pane sinna riivitud peet ja porgand ning keeda 5 min.Lisa kapsas,pipar,sool,suhkur ja loorberilehed ning keeda 20 min.Lisa tomati-, kurgi-,ja sibulatükid ning keeda veel 20 min.Lõpuks lisa äädikas ja tükeldatud till ning keeda 2-3 min.Vala kuumalt purkidesse ja kaaneta.Kui purgi avad,lahjenda sisu veega 1:1 ja pane hulka liha või vorsti.võid lisada ka keedetud kartuleid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa