Kasutajate retseptid

Veiselihalõigud sibulaga.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
* Hõõru lihalõike soola ja pipraga. * Lõika sibulad ratasteks ja kuumuta pannil rasvaineid ning prae 2/3 sibulatest kergelt pruunikaks. * NB! Ära kõrveta! Tõsta sibularattad köögipaberile nõrguma. * Järele jäänud rasvas prae lihalõike mõlemalt poolt 10 minutit. * Võta liha pannilt ja hoia soojas. * Kastmeks pane pannile ülejäänud siburattad, lisa seibideks lõigatud küüslauk ja petersell, seejärel äädikas ja puljong. Keeda 10 minutit, kuni kaste muutub paksemaks. * Serveeri lihalõike praetud sibularataste ja kastmega. * Lisandiks paku kartuleid ja hautatud köögivilja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa