Kasutajate retseptid

Veisefilee spiraalpasta, porru ja shampinjonidega.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
* Lõika liha õhukesteks viiludeks ja aseta 1/2 tunniks sojakastme-sherrimarinaadi. * Pese porru, puhasta ja lõika 2 cm pikkusteks tükkideks, viilusta shampinjonid. * Keeda spiraalpasta rohkes soolaga maitsestatud vees parajalt pehmeks. * Vahepeal kuumuta pannil 1 sl õli ja prae fileelõike viiluhaaval 1 minut. Hoia soojas! * Prae porru, shampinjonid ja ingver ülejäänud õlis parajalt pehmeks. * Vala juurde vein, maitsesta soola ja pipraga. * Tõsta liha köögivilja juurde. * Nõruta pasta, serveeri koos liha jaköögiviljadega. * Puista üle murulauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa