Kasutajate retseptid

Kõrvitsa-püreesupp.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lookas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
* Keeda ribi tasasel tulel 1 tund ja tõsta puljongist välja. * Eemalda liha kontidelt ja tükelda. * Vala kõrvitsa- ja kartulitkuubikud puljongisse ning keeda pehmeks. * Lisa keetmise ajal terapipar ja vürts. * Kui kartul ja kõrvits on pehmed, purusta need sauseguriga püreeks. * Lõika paprika ja sibul ribadeks, porgand riivi jämedal riivil ning hauta kõiki õlis. * Lisa segu kartuli-kõrvitsamassile ja lase tasasel tulel 3-4 minutit keeda. * Koos juurviljadega lisa ka tükeldatud liha. * Serveerimisel puista peale hakitud tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa